Gevoelens van eenzaamheid zijn vaak heftig, vraag je gidsen  je te helpen in de moeilijke momenten. Roep ze aan om je te helpen te herinneren dat je nooit alleen of hopeloos bent. Het hele universum herinnert je eraan. Aan jouw de keus om je te focussen op de waarheid. En vooral weet je nog, dat je ervoor koos om hier te zijn, precies te doen en te ervaren wat je NU op dit moment bent, het kan eenzaam voelen, maar je kunt je niet voorstellen door hoeveel licht, liefde en engelen je omringd bent, en er van je gehouden wordt.

Adem in, en laat het licht van de engel-rijken, en het Goddelijk licht dat altijd om je heen is naar binnen stromen via je Kroonchakra. Adem het licht in….. Laat het licht je ruggengraat vullen en laat je hele wezen vullen met dit licht. Als je uitademt laat je los….adem in en adem langzaam uit, laat angst los………….laat het gaan…geef het over aan de engelen.
Gevuld met dit licht bent je in een staat van pure mededogen, liefde en vrede, je bent bereid  om het verleden loslaten te laten ook al doet het nog zo pijn. Al je overtuigingen, en zorgen……het is tijd, en je ziel is klaar om volledig te schitteren.
Onvoorwaardelijke liefde, vrede, vreugde, overvloed, dit is wie je bent. Vertrouw en zet een stap voorwaarts.
©Aartsengel Metatron