Altijd omringd

JokeStandard2 Comments

Deel mijn bericht

Je bent altijd, dus ook nu omringd door engelen. Zelfs als je die ‘nuchter’ ongelovige bent, heb je beschermengel die je omringen, en van je houden, en ook op dit moment……Doe je ogen even dicht, haal diep adem en voel hun aanwezigheid. Als je de engelen nog niet kan voelen/zien, ga dan gewoon door. Ze zijn zo gemotiveerd om je te laten weten dat je nooit alleen bent.  Ze geven om je, en willen graag meer betrokken raken in je leven.

Stel je voor hoe het moet zijn om een beschermengel te zijn…….Denk je niet dat het een stressvolle of frustrerend baan is met al die weerstand die er is naar de engelen? Het doel van onze engel is om ons te helpen vrede te brengen op aarde. Als we om hulp vragen, en toestaan dat ze ons helpen, helpen we de engelen hun missies te vervullen.

De verbinding met onze engelen gaat veel verder dan het aardse. Het is een verbinding die ons helpt om ons te herinneren en te werken aan ons goddelijke taak, en aan ons plan van vrede, liefde, licht en kracht. 

Onze relatie met de opgestegen meesters, onze engelen, en overleden geliefden kunnen ons uiteindelijk helpen met onszelf en anderen. Door onze harten te openen naar allen ( aardse en hemels) om ons heen, staan we letterlijk open voor het leven zelf. Op die manier kunnen we allemaal aardse engelen worden.

Besef dat je geliefd word door velen om je heen.

©Joke Slagmolen

2 Comments on “Altijd omringd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *