22-12-2022 een mega krachtige dag

Super mooie dag om je intenties, doelen kracht bij te zetten.

Neem vandaag tijd om alles op te schrijven. Wat hebt je nog nodig om volledig in je kracht te gaan staan ?

De energie motiveert je om vooruit te kijken en vooruit te gaan, wat er ook in het verleden is gebeurd. Je weet dat sommige ervaringen helemaal niet gemakkelijk zijn geweest of nog zijn. Dit is geen reden om in die ervaringen te blijven hangen.
Probeer al die dingen uit het verleden te laten voor wat het is. Het heeft je veel gebracht aan ervaringen. Dit zorgt voor balans en rust.

22-12- 2022 energie.
Jij hebt de leiding, zodat niemand je iets kan laten doen wat je niet wilt. Met andere woorden: je hebt de vrijheid in je waarvan je altijd al hebt gedroomd.
Omdat alles al in je zit maar het je alleen moet herinneren.

Besteed tijd aan het doen van dingen waar je alleen jij blij van wordt?
Je talenten, gave en creativiteit zijn eindeloos.
Weet je dat de basis voor een betere toekomst ontstaat door te doen waar je van houdt en waar je goed in bent?!
Alles wat er op je pad gebeurt, is voor het grotere goed en je mag het pad volgen dat je al voor jezelf hebt uitgestippeld. Uiteindelijk zal het veel beter uitpakken dan je eerder had bedacht .

Vandaag en de aankomende periode kan je aandacht geven aan je bestemming en spirituele pad. Je bent over het algemeen gefocust op dingen die er toe doen, maar laat ook wat ruimte over voor je bewustzijn en ontwikkeling.

Je toekomst wordt bepaald door wat je denkt, wat je zegt en wat je elke dag doet . Vanuit deze verbinding kun je zien hoe je je eigen pad hebt gecreëerd dat je heeft geleid tot waar je nu bent.

22-12- 2022 een hogere kracht energie.
Het is een dieper ontwaken van het Vrouwelijke/intuïtie die naar een nog hoger octaaf van potentieel wordt gebracht! Het gaat helemaal over voelen. Dit door al je zintuigen, due door de maan, de sterren, de aarde geleid worden naar een kracht van LIEFDE die groter is dan wij. Ga vandaag uit je hoofd en volg de gevoelens van het hart – dat is waar de magie gebeurt!

De Godin in jou voelt deze energie in het heiligdom chakra, de heilige graal.
Een mooi krachtige dag lieve Maria Magdalena’s 🧡