Ons wereldwijde universeel jaargetal in de numerologie wordt berekend door alle cijfers van het jaar bij elkaar op te tellen tot één enkel cijfer. Dit universele jaargetal kleurt energetisch de wereld en geeft richting aan onze collectieve ervaringen.

Het universeel jaargetal bereken je als volgt, 2 + 0 + 2 + 3 = 7
2023 is dus het getal 7

Hoe je 2023 als 7 jaar kan ervaren zal worden is helemaal afhankelijk van je eigen persoonlijke jaar in de numerologie.

De laatste keer dat we een Universeel 7 jaar meemaakten was 9 jaar geleden in 2014. 9 jaar daarvoor in 2005, toen 9 jaar daarvoor in 1996, 1987, 1978, 1969 etc… Misschien kan je terugkijken op die jaren in je leven, en kijk dan of je patronen kunt zien die betrekking hebben op een Universeel 7 Jaar voor jou!

Het kan nu voelen alsof je van de klif van je oude leven springt in een kloof van diepe ziel ontdekking. Het kan een donkere en eenzamme reis zijn van kennis naar wijsheid, maar toch een reis die de moeite waard is!

Hoe je door de kloof navigeert, is echt aan jou! Je kunt blijven worstelen en nooit uit je comfortzone te stappen. OF je kunt ervoor kiezen om diep adem te halen en te zien waar de sprong in het diepe je brengt. Onthoud dat moed, onderscheidingsvermogen en evolutie resoneren met de 7 gebruik ze dus verstandig!
7 is een innerlijke reis en leidt tot transformatie, innovatie en verlichting.

Geef jezelf liefdevolle toestemming om te experimenteren, verkeerde keuzes maken, op te staan, te leren en te groeien.

Spiritueel nummer 7
In Genesis werd de schepping binnen 7 dagen geschapen , waarbij de 7e dag de rustdag of goddelijkheid was. Vandaar dat het getal 7 vibratie een diep spiritueel getal is.

7 vertegenwoordigt je 7 Chakra’s, je kroon Charka trilt op nummer 7, de 7 kleuren van de regenboog , de 7 stralen in esoterische astrologie, 7 originele planeten van het zonnestelsel, 7 jaar leeftijdscycli in antroposofie, 7 oceanen, 7 continenten, 7 = Neutrale PH-balans, 7 noten in een muzikaal octaaf (8e noot is de 1e noot van het volgende octaaf), en de 7 Sisters of the Pleiaden om er maar een paar te noemen!

Zeven vertegenwoordigt de mysticus, de wijze, de bereidheid om te leren, te groeien en te evolueren door middel van vallen en opstaan. Het overbruggen van lichamelijkheid (wetenschappelijk materialisme) met spiritueel bewustzijn en multidimensionale ervaring.

De 7de dimensie
In een Universeel 7 Jaar breidt ons bewustzijn zich uit om de wijsheid van het 7 Dimensionale Portaal te belichamen – het Portaal van het Goddelijke Mannelijke (7 trillingswoord) door Sirius.

Het leven op aarde wordt ervaren door middel van 8 dimensies van bewustzijn en de 13 heilige sleutels van de schepping. De 1e Dimensie is ons Aardse Hart (het Kristallijnen Raster van de Aarde) en de 8e Dimensie is ons Kosmische Hart (Melkweg Galactisch Centrum).

Onze Ziel resoneert nu op de 5 Dimensionale trillingsfrequentie, het innerlijk weten dat terwijl je een Ziel bent die een menselijke ervaring heeft, je deel uitmaakt van iets veel groters dan jezelf. Vandaar dat 5 Dimensionaal leven gaat over leven in dienst van iets dat groter is dan jezelf. Elke gedachte, woord, actie, verandert het veld diep, en holografisch gezien kunnen we enorme sprongen maken in collectief bewustzijn door onszelf te veranderen.

Onze 5 Dimensionale Soul Stars op Aarde worden geleid door de heilige drie-eenheid van Moeder-Vader-Geest, aangeduid als de Galactische Evolutionaire Driehoek – een drie-eenheid die bestaat uit 3 Bewustzijnspoorten:

6e Dimensie Goddelijk Vrouwelijk – Alcyone (Pleiaden) Stellar Gateway Portal
7e Dimensie Goddelijk Mannelijk – Sirius Universal Gateway Portal
8e Dimensie Eenheid/Spirit – Galactisch Centrum Kosmisch Poortportaal
In een Universeel 7 Jaar breidt ons bewustzijn zich uit om de wijsheid van het 7e Dimensionale Portaal te belichamen – het Portaal van het Goddelijke Mannelijke.