11:11 poort naar heelheid

JokeStandardLeave a Comment

Deel mijn bericht

Poort naar heelheid

Als je op 11 november door het 11:11 portaal van aartsengel Gabriel loopt ( om 11:11 uur) zal je zowel de hogere als de lagere uitdrukkingen van jezelf synchroniseren. Dit is een verbinding met je ziel die je in staat zal stellen om volledig toegang te krijgen tot je authentieke zelf.

Vraag de hulp aan de aartsengelen en weet dat je geïnspireerd, geleid en begeleid wordt door de 11:11 poort.

Een gebed voor uw eigen persoonlijke ceremonie van de 11:11

Stel je voor dat je door een prachtige poort die de pilaren van de 11:11 vertegenwoordigt, van licht stapt.

Goddelijke aanwezigheid en de aartsengelen van het licht ik vraag om bescherming en begeleiding als ik door deze 11:11 poort ga, vraag ik het licht van goddelijke liefde elke disharmonie in mijn energie veld duidelijk maakt. Ik laat oude overtuigingen los, zodat ik vanuit mijn vrije wil door de poorten ga naar eenheid en  bewustzijn die de goddelijkheid in mij verankeren.

Ik vraag om kracht, licht en liefde om dit uit te zenden naar de aarde en alle bewoners van de aarde.

Ik sluit me aan bij de engelachtige krachten en de miljoenen van hen die in het licht van het goddelijke werken, terwijl we door de 11:11 poort worden geleid. Ik weet dat als er een wordt opgetild door het licht, alles wordt opgetild. Ik laat nieuwe hoge licht frequenties toe om mijn licht lichaam te integeren met mijn aardse lichaam.

Nu stap ik door de pilaren van dit licht volledig begeleid en beschermd door de aartsengelen. Ik weet dat er in elk moment nieuwe mogelijkheden in mijn leven worden geboden, met elke hartslag. Het is een eer om dit licht in het aarde te verankeren zodat heelheid kan zegevieren voor alle wezens op aarde.

Dank je dat je me met liefde vasthoudt en me leidt terwijl ik door deze poort stap in de hogere dimensies waar mijn meest goddelijke zelf me vervult. Zodat ik meer licht, liefde, kracht, vrede en vreugde via mijn  goddelijkheid op de aarde breng.

Dank Aartsengel Gabriel

©Joke Slagmolen

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *