Webshop

Webshop2021-12-21T21:00:45+00:00
 • Super fijn dat je luistert naar de roep van je ziel en hier bent om naar de activatie te gaan. In de reeks activaties van deze zomer mag je deze zeker niet overslaan.
  In de activatie ontvang je nieuwe uploads (informatie) die je systeem kan gebruiken om alles wat al lang in je zit vrij te maken.
  De krachtige energie van de leeuw, de 8:8, Maria Magdalena, Merlijn, de Sirius engelen, de 77 engelen, Ischmael ze zijn allemaal aanwezig om je te begeleiden in deze super activatie!
 • Super fijn dat je luistert naar de roep van je ziel en hier bent om naar de 9:9 activatie te gaan. In de reeks activaties van deze zomer mag je deze zeker ook niet overslaan.
  In de activatie ontvang je nieuwe uploads (informatie) die je systeem kan gebruiken om alles wat al lang in je zit vrij te maken.
  Dit is de voltooing van 30.000 jaar karma!
  Stap in de 9:9 energie en voltooi jouw cyclus om vervolgens de 0 in te stappen waarin jij en alleen jij vanuit hart en ziel je leven op aarde voort te zet.
  Wie wil dit nou niet!
 • Een activatie die voorbij alle grenzen gaat...... Het thema is onbegrensd zijn...... Van 777 naar 22 juli de meest krachtige dag van het jaar.In deze reeks van poortdagen mag je deze zeker niet overslaan. Ook als je vorig jaar de online les hebt gedaan dan is dit een totaal andere activatie! Maria Magdalena, ga staan voor wie je werkelijk bent. Dit is waar zij, jij en ik voor staan. We belichamen zowel het mannelijke als het vrouwelijke en daar is het nu tijd voor om dit helemaal te vrij te geven en integreren in ons systeem. Maria Magdalena de hoogpriesters uit Atlantis en Lemurie, de Godin uit Avalon dus je ziet zij is net als jij op aarde geweest, om haar pad te vervolgen en nu als lichtmeester ons helpt om weer te gaan staan voor wie we werkelijk zijn. We zijn het door de eeuwen heen kwijt geraakt wie we werkelijk zijn dus hoe geweldig is het dat je nu deze energie weer terug kan halen. Daarom wordt het tijd dat we onze vrouwelijke kracht weer terug pakken en onze krachten bundelen en stralen als nooit tevoren. Jij mag nu in je huidige incarnatie deze energie helemaal weer eigen maken. Deze zeer hoge energie is, in mijn visie, een van de belangrijkste die weer kunnen intrigeren in ons lichtsysteem. Hiermee gaan we in een energetische hogere afstemming dus een upgrade om de karmische sprong te maken. Een activatie die voorbij alle grenzen gaat! Maria Magdalena, ga staan voor wie je werkelijk bent. Licht, Liefde en Kracht!
 • Wie kent Maria niet?
  Maar ken je Maria echt?
  Zoals het verhaal het doet vertellen is dit niet waar zij voor staat. In deze online les vertel ik je wie Maria is en wat zij voor een enorm bepalend rol heeft zowel op aarde als in het Universum. 15 augustus is het op aarde Maria dag een dag in teken van deze prachtige lichtmeester.
  Wereldwijd wordt zij op deze dag geëerd en herdacht. Juist op deze dag is haar energie heel krachtig. Maar wat veel belangrijker is wat 15 augustus heeft betekend en nog steeds in de enorme bewustzijn shift gestart op 16 augustus 1987. Welke rol heeft ze gehad in Lemurie en Atlantis. Maria, als je haar hebt ontmoet en in jezelf hebt vrijgemaakt dan ont-staat-waakt de verbinding zo boven zo beneden.
  Succes en ik hoor heel graag van je.
  Liefs Joke
   
 • 777 portaal

   15,00
  Stap jij in je grootse licht? De eerste van drie portalen is jouw  grootste sprong van je karmische evolutie! Van Atlantis naar Lemurië..... Je bent klaar om deze sprong te maken.
 • Iedereen is gevoelig, maar iedereen heeft een andere vorm van gevoeligheid. De een is zich daar nog totaal niet bewust van en de ander heeft er enorm veel last van en laat zelfs zijn/haar leven hierdoor bepalen. Zo jammer, want je kan leren omgaan met je gevoeligheid. Voor de een is dit nog de bewustwording ‘ben ik überhaupt gevoelig’ en voor de ander ‘hoe leef ik mijn leven met mijn gevoeligheid’. In de modules gaan we kijken hoe gevoelig ben jij! Dit geeft je al direct meer duidelijkheid over jezelf. Door mijn jaren lange ervaringen met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed gegrond te zijn en je energetisch te beschermen. Het lijkt allemaal misschien saai, maar wat gaat dit je veel opleveren! Dichter bij jezelf komen en blijven en weten wie je werkelijk bent? Wat heeft het mij opgeleverd? Mijn totale zijn en weten wie ik ben, goede gronding, veel beter in mijn vel, een enorme ontwikkelingen waardoor mijn gave en talenten zichtbaar zijn geworden. Ik heb geleerd om met mijn gevoeligheid om te gaan en ben daar zo dankbaar voor. Dus je begrijpt door mijn eigen ervaringen kan ik jou helpen en hoe fijn is dat! Ik wil ook jou heel graag hierbij helpen en heb een super mooie cursus gemaakt die jouw leven echt gaat veranderen mits je het toe gaat passen natuurlijk. Dat is wat ik je heel nadrukkelijk mee wil geven, als je er niets of weinig mee doet dan veranderd er niets! Ik heb het in mijn leven in gepast en het is een onderdel van mijn leven geworden. Ik wil niet meer zonder! Ben jij klaar om je ware zelf te ontmoeten? Na de cursus
  • Kies echt voor jezelf
  • Goed gegrond bent
  • In het nu te blijven
  • Je zintuigen ontwikkelen
  • Betere waarnemingen
  • Betere keuzes maken
  • Meer vertrouwen in wie je bent
  • Bewust worden van wie je bent
  • Bewust worden van je gevoeligheid en energie .
  • Naar je Intuïtie luisteren
  • Andere keuzes maken
  Bewust worden van energieën betekent
  • Geen last van alle prikkels
  • Meer dingen intern bij jezelf zoeken
  • Energetische koorden knippen
  • Om leren gaan met energie
  • Energie van anderen uit je systeem halen
  • Je beter voelen
  Genoeg redenen dus om leren om te gaan met energieën in deze online cursus. * Deze cursus bevat geen live sessie. Volg deze instructie om deze online cursus aan te schaffen. 1. Klik hier om naar de members website te gaan en klik op "Membership aanschaffen" in de menubalk. 2. Indien je al een account hebt, klik hier en log in en klik dan op "Membership aanschaffen" in de menubalk.
 • De online les is na betaling direct beschikbaar dus zo fijn dat je gelijk aan de slag kan gaan met alle informatie en de bijzondere meditatie naar Atlantis! In de online les ga ik je veel meer vertellen over Atlantis en je weer verbinden met de Atlantis energie zodat jij weer weet wie je werkelijk bent! De herkenning zal je het gevoel van thuiskomen geven en daardoor ga je zoveel meer van jezelf begrijpen. Het licht van Atlantis zal je veel antwoorden geven en daarmee kan je verder op je pad van manifesteren en creëren. Na de les gaan we een meditatie doen die je terugbrengt naar Alatis het ware licht wat je bent! In deze reis neemt je ziel je mee op reis naar Atlantis om je weer te verbinden met je stralende zelf zodat deze licht code weer geïntegreerd wordt in jouw systeem. Dit is het helen van een ziels deel. We zijn allen weg naar heelheid en dit is een onderdeel hiervan. Mediteren is ervaren en deze reis op de lichtcode van Atlantis geeft je de sleutels waar jij verder mee kan op je pad. Let op  na aankoop kan je mail met link in je spambox terecht komen!
 • Na de reeks activaties van afgelopen zomer is dit de laatste van deze reeks. Een enorme rollercoaster aan energieen ben je doorgegaan en in deze 11 energie komt alles samen. Je vernieuwde DNA streng gaat zich nu vormen. Alle informatie is verzameld in je systeem en nu in de aankomende winter kan je hierin de rust gaan pakken en herstellen van de pittige zomer en alles wat je hebt moeten doorvoelen en loslaten. 11:11 is een warm bad voor je lichaam, ziel en geest. 11 is een meestergetal een super fijne energie die je jouw meesterschap activeert en dit is nu net nodig in je vernieuwde DNA streng. 11 is verboden met Merlijn en Aartsengel Metatron. De lichtmeesters en engelen codes komen in de 11 energie vrij en hoe fijn is dit!   Je kunt de 11:11 One Day ook in 3 termijnen betalen. Kies bij afrekenen voor de betaling met in3.  
 • Speciale prijs

  Voor wie is de training bedoeld?

  Iedereen die nu gelijk een JA voelt en de behoefte heeft om mensen te ondersteunen bij allerlei lichamelijke, geestelijk problemen en ontwikkeling processen. Dit vanuit je intuïtie! Als je bereidt bent om thuis direct met oefenen van de basis technieken aan de slag te gaan. Zodat je het zo snel mogelijk vanuit je intuitie kan gaan werken. Ook als je niet de ambitie hebt om een eigen praktijk te starten, is dit een prachtige manier om jezelf te leren kennen vanuit wie je werkelijk bent. Vanuit de tempels van Atlantis zijn we Healers vanuit de hoogpriesteressen /Godinnen energie. Dit deden we vanuit onze vrije intuïtieve gave verbonden met het universum en dit is wat ik je in deze training weer wil gaan leren. Je kunt de training ook in 3 termijnen betalen. Kies bij afrekenen voor de betaling met in3. 

Titel

Ga naar de bovenkant