Webshop

Webshop2021-12-21T21:00:45+00:00
 • Speciale prijs

  Live meditatie – Nieuw begin

   37,50
  8 januari 2023 van 13.30 tot ca 17.00 uur. Wordt het niet tijd om echt het oude achter ons te laten en met een hele nieuwe energie, doelen, intenties, plannen ect. het nieuwe jaar in te gaan. We hebben genoeg donker gezien, het is nu tijd voor licht, liefde en kracht, want dat ben jij! Het gaat nu om jouw! Tijdens deze sessies kunnen er ook korte reading gegeven worden dmv een roos  (dit kan niet voor alle deelnemers als er veel aanmeldingen zijn.  
 • Hoe magisch is het om op de 11:11 energie de meditatie in te gaan en je onder te dompelen in de magie van de magical 11 energie. Een van de belangrijkste energetische poorten!

  Engelen, geesten gidsen, en het universum gebruiken ook nummers als een manier om verbinding te maken en te communiceren, en 11:11 wordt vaak gebruikt door goddelijke wezens om je in de goede richting te helpen.

  Die grootsheid gaan we in deze 11 energie upgraden....... Je lichtsysteem is zo toe aan deze energie! Gaat je hart nu een sprong maken en barst je hoofd van het JA ik wil erbij zijn !!! ga dan naar de meditatie!
 • Speciale prijs

  Meditatie reis

   1.350,00
  Welkom aan boord van onze  meditatiereis! 03 juni - 10 juni 2023 Heerlijk weg van alle aardse beslommeringen is het nu tijd voor jezelf. Een week lang gevuld met meditaties en de energie van de zee, engelen en het azuur blauwe water.....je ziel roept je! De meditaties zijn ski high dus je bereikt de diept en de hoogte, de balans te ervaren van jouw stralende zelf! De mooiste plekken en baaitjes zorgen voor een speciale energie en dit samen met de bijzondere meditaties maakt dat het hemels wordt. Een week genieten van de meest bijzondere meditaties op het water, dat zorgt voor stroming en loslaten. Herinneren wie je werklijk bent, zodat je je weer vrij bent vanuit de diepere lagen van je zelf! De wateren waar we over varen schenkt ons ook de energie van Atlantis......terug naar je oorsprong! Laat je verassen in deze reis, die je als jouw innerlijke reis kan beschouwen, thuiskomen op alle fronten. Heb je nog niet eerder met Joke gewerkt, kijk dan op haar site en sociale media voor meer info. Er is een gast teacher voor een super fijne yoga les. De zelf te boeken massages wisselen het programma af. Het programma ontvang je voor aanvang van de reis. Voel je dat je hier bij wilt zijn meld je dan aan! Stel je eens voor..... Varen langs de Turkse westkust met haar prachtige afgelegen baaien, overweldigende natuur en gezellige havenplaatsjes. De rust en stilte omdat je ver weg bent van de toeristische gebieden, na de meditaties heerlijk luieren in de zon, een boek lezen of een duik nemen in het azuurblauwe zeewater en natuurlijk genieten van de overheerlijke keuken. Super fijn toch om de tijd te vergeten, terwijl de gastvrije en professionele crew ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. De meditatie reis zal plaatsvinden op een Turkse gulet. Het is geen snel zeilschip, maar wel een heel stabiel schip dat onder vrijwel alle omstandigheden veel comfort biedt. Met een lengte van bijna dertig meter is er aan boord voldoende ruimte om even je eigen plekje op te zoeken. Volg deze instructie als je in 6 termijnen wilt betalen. 1. Klik hier om naar de members website te gaan en klik op "Membership aanschaffen" in de menubalk. 2. Indien je al een account hebt, klik hier en log in en klik dan op "Membership aanschaffen" in de menubalk. 3. Selecteer de juiste betaling (6 termijnen a € 225,- per maand).
 • Iedereen is gevoelig, maar iedereen heeft een andere vorm van gevoeligheid. De een is zich daar nog totaal niet bewust van en de ander heeft er enorm veel last van en laat zelfs zijn/haar leven hierdoor bepalen. Zo jammer, want je kan leren omgaan met je gevoeligheid. Voor de een is dit nog de bewustwording ‘ben ik überhaupt gevoelig’ en voor de ander ‘hoe leef ik mijn leven met mijn gevoeligheid’. In de modules gaan we kijken hoe gevoelig ben jij! Dit geeft je al direct meer duidelijkheid over jezelf. Door mijn jaren lange ervaringen met mijn persoonlijke ontwikkeling weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed gegrond te zijn en je energetisch te beschermen. Het lijkt allemaal misschien saai, maar wat gaat dit je veel opleveren! Dichter bij jezelf komen en blijven en weten wie werkelijk bent? Wat heeft het mij opgeleverd? Mijn totale zijn en weten wie ik ben, goede gronding, veel beter in mijn vel, een enorme ontwikkelingen waardoor mijn gave en talenten zichtbaar zijn geworden. Ik heb geleerd om met mijn gevoeligheid om te gaan en ben daar zo dankbaar voor. Dus je begrijpt door mijn eigen ervaringen kan ik jou helpen en hoe fijn is dat! Ik wil ook jou heel graag hierbij helpen en heb een super mooie cursus gemaakt die jouw leven echt gaat veranderen mits je het toe gaat passen natuurlijk. Dat is wat ik je heel nadrukkelijk mee wil geven, als je er niets of weinig mee doet dan veranderd er niets! Ik heb het in mijn leven in gepast en het is een onderdel van mijn leven geworden. Ik wil niet meer zonder! Ben jij klaar om je ware zelf te ontmoeten? Na de cursus
  • Kies echt voor jezelf
  • Goed gegrond bent
  • In het nu te blijven
  • Je zintuigen ontwikkelen
  • Betere waarnemingen
  • Betere keuzes maken
  • Meer vertrouwen in wie je bent
  • Bewust worden van wie je bent
  • Bewust worden van je gevoeligheid en energie .
  • Naar je Intuïtie luisteren
  • Andere keuzes maken
  Bewust worden van energieën betekent
  • Geen last van alle prikkels
  • Meer dingen intern bij jezelf zoeken
  • Energetische koorden knippen
  • Om leren gaan met energie
  • Energie van anderen uit je systeem halen
  • Je beter voelen
  Genoeg redenen dus om leren om te gaan met energieën in deze online cursus. * Deze cursus bevat geen live sessie. Volg deze instructie om deze online cursus aan te schaffen. 1. Klik hier om naar de members website te gaan en klik op "Membership aanschaffen" in de menubalk. 2. Indien je al een account hebt, klik hier en log in en klik dan op "Membership aanschaffen" in de menubalk.
 • De online les is na betaling direct beschikbaar dus zo fijn dat je gelijk aan de slag kan gaan met alle informatie en de bijzondere meditatie naar Atlantis! In de online les ga ik je veel meer vertellen over Atlantis en je weer verbinden met de Atlantis energie zodat jij weer weet wie je werkelijk bent! De herkenning zal je het gevoel van thuiskomen geven en daardoor ga je zoveel meer van jezelf begrijpen. Het licht van Atlantis zal je veel antwoorden geven en daarmee kan je verder op je pad van manifesteren en creëren. Na de les gaan we een meditatie doen die je terugbrengt naar Alatis het ware licht wat je bent! In deze reis neemt je ziel je mee op reis naar Atlantis om je weer te verbinden met je stralende zelf zodat deze licht code weer geïntegreerd wordt in jouw systeem. Dit is het helen van een ziels deel. We zijn allen weg naar heelheid en dit is een onderdeel hiervan. Mediteren is ervaren en deze reis op de lichtcode van Atlantis geeft je de sleutels waar jij verder mee kan op je pad. Let op  na aankoop kan je mail met link in je spambox terecht komen!
 • Speciale prijs

  Voor wie is de training bedoeld?

  Iedereen die nu gelijk een JA voelt en de behoefte heeft om mensen te ondersteunen bij allerlei lichamelijke, geestelijk problemen en ontwikkeling processen. Dit vanuit je intuïtie! Als je bereidt bent om thuis direct met oefenen van de basis technieken aan de slag te gaan. Zodat je het zo snel mogelijk vanuit je intuitie kan gaan werken. Ook als je niet de ambitie hebt om een eigen praktijk te starten, is dit een prachtige manier om jezelf te leren kennen vanuit wie je werkelijk bent. Vanuit de tempels van Atlantis zijn we Healers vanuit de hoogpriesteressen /Godinnen energie. Dit deden we vanuit onze vrije intuïtieve gave verbonden met het universum en dit is wat ik je in deze training weer wil gaan leren. Wauw! Wat een mooie training heb ik mogen ontvangen bij Joke. Ik was al langer geïnteresseerd in healing maar niks voelde helemaal goed, tot deze training voorbij kwam en alles in me gelijk "JA!" zei. We hebben prachtige basistechnieken geleerd en het is zo bijzonder om te zien hoe veel er gelijk gebeurt bij mensen als je deze toepast. Verder was er een bijzonder fijne sfeer in de groep en voelde ik me helemaal thuis. Ik heb zoveel geleerd en kan niet wachten om andere mensen hier verder mee te mogen helpen. Ik kan deze training van harte aanbevelen, bedankt Joke! Dimphy  Joke werkt op een zeer hoog spiritueel niveau en tegelijk is ze zo prettig down to earth. Joke is een warme, eerlijke en gezellige vrouw en met een enorme dosis humor en enthousiasme begeleidt zij haar cursussen waardoor er gelijk een hele ontspannen sfeer ontstaat.  Ze tilt je met haar enorme kennis, connectie en kunde naar een hoger spiritueel niveau.  Een cursus bij Joke is dan ook niet alleen een feestje om mee te maken maar ook enorm leerzaam. Wat het mij persoonlijk heeft gebracht is de diepere lagen van mijn ziel te ontdekken, de energie te voelen op een dieper niveau en de connectie te maken op een hoger niveau. Een prachtige,  boeiende en soms ook pittige reis maar zeer de moeite waard.Een absolute aanrader. Marise De training zorgt dat je in een versnelde pers en spirituele ontwikkeling komt.   Je leert een mooie techniek om in samenwerking met engelen mensen te helpen. Het heeft voor mij een betere afstemming gezorgd waardoor ik meer toekomstperspectief heb gekregen. Door bepaalde oefeningen in de training te hebben gedaan ben ik dieper in mijn proces gekomen wat direct weerslag heeft in mijn leven. Ook zijn mijn intuïtieve gave versterkt.Super fijne begeleiding van Joke. Djamiela    Ik heb van de training veel geleerd. Vooral vertrouwen krijgen en mogen hebben Dat mijn handen heel bijzonder zijn en deze mag gebruiken om mensen te mogen healen.  De intuïtief healing training van Joke was een bijzondere reis waarin ik nog dichter bij mezelf ben gekomen en heb ontdekt dat het leven magisch kan zijn. Joke is een fantastische vrouw die je erg op je gemak laat voelen en met haar hart je wil laten groeien als persoon! De cursus 'intuïtief healen' heeft mij opnieuw door een mooi proces geleid. Een proces van naar binnen keren en mij te herinneren dat ik een healer ben. Net als op Atlantis. Van een voorzichtig en wat onzeker begin naar een diep gevoel van vertrouwen in mijn kunnen. En wat ben ik blij dat ik anderen met een healing ook kan gaan helpen om bij hun eigen kern, bij hun eigen basis te komen. Joke, wat heb je dit toch weer mooi begeleidt. Je hebt mij opnieuw hebt laten ervaren hoe krachtig en mooi het veld is als we open staan voor de begeleiding van engelen en gidsen. Dank je wel daarvoor. Voor de healing training van Joke voelde ik gelijk een JA. De ervaring van de training betekent voor mij doorvoelen, beleven, oefenen, vertrouwen op mezelf (en anderen) en ervaringen delen. Precies wat voor mij het beste werkt zonder te veel tekst en poespas. Ik heb de healing basistechnieken eigen mogen maken, we zijn begeleid geworden in meditaties met de Engelen en we hebben hele mooie gifts mogen ontvangen. Joke is praktisch, direct en vertelt je precies wat nodig is. Ik voel me veilig bij haar en durf mezelf daardoor uit te dagen. Ik houd hier van, omdat ik weet dat het me verder brengt. Ik heb persoonlijk gedurende deze training een transformatie doorgemaakt waar ik in sneltempo doorheen ben geshift. Het gaat niet alleen om anderen healen; je gaat zelf ook door een helingsproces. Daar waar ik de eerste trainingsdag lichamelijk volledig blokkeerde (hoofdpijn, buikpijn, misselijk), huilde ik op de laatste dag alle restjes eruit en maakte ik een vreugdedansje bij het ontvangen van het certificaat. Voor het eerst begon ik aan iets zonder faalangst. Ik ben dóór de angst heen gegaan en heb leren vertrouwen op mijn eigen kracht. Ik stond er zelf elke keer versteld van wat er tijdens en na een healing gebeurde. Deed ik dat echt? Ben ik écht zo verbonden met het Universum? Het was magisch, alsof ik een voltooiing heb mogen ervaren in mezelf. De reacties van klanten zijn nu al zo bijzonder en waardevol... Het brengt ze al zoveel inzichten en dichter bij zichzelf. Precies waar we voor op Aarde zijn gekomen... Ik zou de training zo weer overdoen. Dankjewel lieve Joke en Engelen 🙏🏽Cheyene 

Titel

Ga naar de bovenkant