Webshop2021-12-21T21:00:45+00:00
 • Laat je meenemen door de energie van Maria Magdalena.

  Een fantastische energie waarmee we gaan werken!

  Je ontvangt een mooi kristal om de energie te versterken.

  Maria Magdalena staat klaar om je te ontvangen om de energie van kracht vrij te maken?

  Wil jij je (nog meer) verbinden met jezelf?

  Een magische reis zodat jij kan herinneren wie je werkelijk bent. Een reis van zelfliefde, en beminnen vanuit je grootsheid.

  Durf jij uit je schaduw te stappen en vanuit hier jouw nieuwe kracht te ontdekken?

  Maria Magdalena, ga staan voor wie je werkelijk bent.

  Dit is waar zij, jij en ik voor staan.

  Voorbereiding:

  • Zorg dat je deze dag geen alcohol of drugs of andere plant / Cacau gebruikt.
 • De online les is na betaling direct beschikbaar dus zo fijn dat je gelijk aan de slag kan gaan met alle informatie en de bijzondere meditatie naar Atlantis! In de online les ga ik je veel meer vertellen over Atlantis en je weer verbinden met de Atlantis energie zodat jij weer weet wie je werkelijk bent! De herkenning zal je het gevoel van thuiskomen geven en daardoor ga je zoveel meer van jezelf begrijpen. Het licht van Atlantis zal je veel antwoorden geven en daarmee kan je verder op je pad van manifesteren en creëren. Na de les gaan we een meditatie doen die je terugbrengt naar Alatis het ware licht wat je bent! In deze reis neemt je ziel je mee op reis naar Atlantis om je weer te verbinden met je stralende zelf zodat deze licht code weer geïntegreerd wordt in jouw systeem. Dit is het helen van een ziels deel. We zijn allen weg naar heelheid en dit is een onderdeel hiervan. Mediteren is ervaren en deze reis op de lichtcode van Atlantis geeft je de sleutels waar jij verder mee kan op je pad. Let op  na aankoop kan je mail met link in je spambox terecht komen!
 • Speciale prijs

  One day – Herfst

   175,00
  Terwijl we deze energie kunnen gebruiken om onze grootste doelen, passies en wensen kunnen uitzenden aan het universum, moeten we ook groter denken dan dit. Vanuit connectie met je natuurlijke oorsprong laad je weer op. Zodat je in het dagelijks leven sterker in je schoenen staat. En alleen nog maar keuzes maakt die jou energie geven! Heerlijk om even afstand te nemen van alles wat je bezighoudt en wat je afleidt van dat wat belangrijk is: jijzelf, en in verbinding met gelijkgestemde. Een dag vol met mooie momenten om dichter bij jezelf te komen en te gaan staan voor wie je werkelijk bent! Er is beperkt plek dus zorg dat je erbij bent!
 • Speciale prijs

  One day – Winter

   175,00
  Terwijl we deze energie kunnen gebruiken om onze grootste  doelen, passies en wensen kunnen uitzenden aan het universum, moeten we ook groter denken dan dit. Vanuit connectie met je natuurlijke oorsprong laad je weer op. Zodat je in het dagelijks leven sterker in je schoenen staat. En alleen nog maar keuzes maakt die jou energie geven! Heerlijk om even afstand te nemen van alles wat je bezighoudt en wat je afleidt van dat wat belangrijk is: jijzelf, en in verbinding met gelijk gestemde. Een dag vol met mooie momenten om dichter bij jezelf te komen en te gaan staan voor wie je werkelijk bent! Er is beperkt plek dus zorg dat je erbij bent!    

Titel

Ga naar de bovenkant