Leeuwenpoort

JokeStandardLeave a Comment

Deel mijn bericht

Een mooie dag morgen 8:8!In het teken van Leeuw wat zorgt voor beweegt, transformatie en verandering. De energieën van verandering versterken! Dit zal een intense periode zijn, en jullie zullen uitgedaagd worden je energieën vast te houden en de transformatie toe te staan.

We gaan naar een hoger hart energie en gaan vanuit deze  hogere hart energie werken. Dit kan zorgen voor een verhoogde hartslag, verhoogde ademhaling, piep of suizende oren, en druk op het borst gebied. Je kan ook weerstand op dit moment ervaren en dit heeft te maken met de keuzes die je hebt gemaakt of NU gaat maken. Je kan de weerstand laten gaan voor wat het is of kijken of dit je echte diepe harte keus is.

Deze vurige leeuwen energie  zal intens gevoeld worden vanaf juli (7:7:7) augustus en september tot aan de 9:9 energie. De krachtige energieën van verandering zijn beschikbaar voor gebruik en ik zou zeggen maak er ook gebruik va en wat een mooie veranderingen heb ik al gezien om mij heen. prachtige nieuwe stappen zomaar ineens lijkt het maar wat een weg is er afgelegd en zo mooi om deze vernieuwing te zien en ook een beetje trots en vooral dankbaar dat ik eraan mee heb mogen werken. Velen komen naar voren, en laten zich zien en horen en door de enorme ontwikkeling die men heeft doorgemaakt zal dit ook zijn mooie sporen na laten en anderen zullen dit oppakken en ook aan de slag gaan. Op naar nog meer bewustwording zodat de lichtkring groter en groter wordt.

De 8-8 energie zorgt voor de ingang van de krachtige maar zeker liefdevolle vrouwelijke energie naar de aarde. Onze kracht portaal is de vrouwelijke energie ( de Yoni energie ) en deze kracht zal toe nemen, dus je bent maar weer gewaarschuwd…..

We zijn nu klaar om deze zegening te ontvangen. Deze vurige nieuwe energie zal op de planeet ontvangen worden door de krachtige energie van Maria Magdalena, Quan Yin, Lady Nada, Godin Isis en velen andere vrouwelijke lichtmeesters. Omring je vandaag in deze mooie energie en  maak de balans van jou kracht op….waar kun je krachtiger in worden? waar zijn jou keuzes op gebaseerd? angst of kracht?Maak gebruik van deze mooie energie kracht en maak het eigen. Stroom naar je hart chakra en laat deze energie van liefde op diepere niveaus je hart verder openen, upgrade je hart energie met deze nieuwe bron van liefde!

Beslis voor jezelf wie je bent en wat je wil creëren in je leven en op de Aarde, en focus je dan daarop. Word niet aangetrokken door de energieën van wat dan ook die niet in overeenstemming zijn met het hoogste licht! 

Joke Slagmolen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *