Diepe  liefde, ik heet het van harte welkom in deze krachtige maand van juli!

JokeStandardLeave a Comment

Deel mijn bericht

Diepe  liefde, ik heet het van harte welkom in deze krachtige maand van juli!!! We zijn helemaal klaar met de afgelopen fase en voor de een is dit een prima ervaring voor de ander een worsteling. Sinds afgelopen januari heeft er weer een enorme innerlijke groei en schoonmaak plaats gevonden. We zijn natuurlijk ook al  een tijd bezig met het uploaden van een nieuw innerlijk besturingssysteem of zoals je het ook kan noemen een nieuwe bewustzijn dat we voor onze vrij-heid gaan en daar voor staan . Dus onze kracht bron op diepere lagen. Met het realiseren van  meesterschap en het omarmen en concentreren van ons innerlijke, gaan we in juli ons meer bezig houden met liefde, creëren en innerlijke schoonheid ipv angst! Meer en meer bewust worden waar we voor staan wie we zijn en dit nooit meer los laten! Ik besef dat sommige zich rot schrikken met deze berichten “ik ben niet zo ver en wat nu”? Geen paniek we zijn bezig dus jij ook, we gaan in ons eigen tempo en het feit dat je de stappen/bewustwording zet is al groots!!! Zie het niet als het orakel dat alles in eens er moet zijn, wel nee! Je bent op aarde in je aardse voertuig met je aardse overtuigingen/beperkingen ( die we juist aan het los laten zijn) Je bent bezig … en dit is nu juist zó groots. Dus laat je niet ontmoedigen door al die mooie goeroe verhalen en berichtgevingen. Blijf trouw aan jezelf en blijf in gesprek met jezelf….neem een moment in de week en schouw naar jezelf, en zie wat je aan het doen bent….dan pas kun je zeggen of jij je stappen zet en soms ga je er en paar achter uit als jij maar bewust bent dat je weer om kan draaien om vooruit te gaan.

De 7 energie helpt ons bij het zoeken naar wat we nog nodig hebben. We zijn onze eigen meester – we zijn  onze beste vriend, we zijn onze geliefde – we zijn onze inspiratie – we zijn onze schoonheid – we zijn onze beschermer. – we zijn onze waarheid – wij zijn degene die we zoeken. – we zijn alles! We zien – we zijn wat we ervaren. Deze maand wordt er van ons gevraagd om hier bewust van te worden /blijven alles is een weerspiegeling van de grote zelf dat ieder van ons is.

Het oude valt weg – de oude overtuigingen – klein houden, beperkte, gebrekkig, niet goed zijn, onzeker, alles buiten ons zelf zoeken-  wordt niet meer ondersteund. Die wereld van beperking brokkelt af  We worden door de lichtrijken uitgenodigd om-  toe te staan, te omarmen, en te houden van onze grootsheid – de grootsheid van wie we zijn. Onze onbeperkte natuur is de identiteit die wordt ondersteund in onze nieuwe wereld – elke nieuwe ontdekking, elke nieuwe openbaring, elke nieuw inzicht  wijst naar onze onbeperkte aard en geeft ons de kans na kans om deze nieuwe identiteit te omarmen. De ommekeer die we door de vollemaan van 5 juli gaan inzetten!

Het is een uitstekende maand om te schrijven, dagboek, creëren, expressie, en volg je verlangens – het is een maand om meer te ontdekken van wie je bent – vrijelijk en diep uit jouw waarheid – en dat allemaal om je liefde te ontdekken. Er is niets innerlijk van je, dat niet aardig is  – er is niets aan de binnenkant van je dat verkeerd is. Misschien zijn er aspecten van je die nog onontwikkelde zijn en ongeliefd, maar dat wil niet zeggen dat dit deel niet goed of niet geliefd is. Elk deel van wie we zijn heeft een doel – elk deel van je is nuttig, wenselijk, en inderdaad, nodig om te voldoen aan jou waarheid, doel en bestemming – elk deel  van wie je bent is belangrijk en heb het lief. Deze maand helpt ons bij het ontdekken van alle liefdevolle delen van ons zelf. Begrip zelf is de eerste stap naar eigen. Doe je best, deze maand binnen te treden in de diepste opgraving binnen jezelf.
Mogen we allen diep in ons zelf ontdekken onze diepste en meest kostbare schatten die nu nog verborgen zijn binnen! dit geeft de vollemaan van 5 juli ons, graven op diepere lagen.
7 is een heilig getal; het symboliseert de kosmos, het getal met de grootste magische kracht. Symbool van de heelheid van de mens, voltooiing van een werkzaamheid(symbolisch de zevende dag van de schepping), maar kan ook wijzen op een wonderlijke verandering van het eigen ik!

©Joke Slagmolen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *